Recepty
Linguine s čerstvou paradajkovou omáčkou a mozzarelou
Milujete paradajky? Pripravte si skvelé recepty, ktoré sú plné vitamínov vďaka paradajkám.
Focaccia s paradajkami
Focaccia je klasická talianska chlebová placka. Často je podávaná v talianskych reštauráciách ako predjedlo alebo ako príloha ku polievke. Najlepšia je čerstvá a podávaná teplá.
Ako urobiť dobrý vývar z koreňovej zeleniny
Výroba zeleninového vývaru z kuchynských zvyškov je veľmi jednoduchá, nákladovo efektívna a predstavuje absolútne skvelý spôsob, ako znížiť množstvo potravinového odpadu!
Rady, ako pripraviť najlepšiu kyslú kapustu
Aké mýty o kyslej kapuste sa vo vašej domácnosti šíria najčastejšie? Neverte im! Kyslá kapusta sa dá pripraviť aj rýchlo a úplne jednoducho. Stačí si počkať na čas kvasenia. Kyslú kapustu potom môžete použiť k jesenným jedlám, ktorých základom sú klobásy, hurky či párky. Obohaťte svoju kuchyňu dokonalým bavorským štýlom. Prečítajte si teda, ako pripraviť kyslú kapustu v niekoľkých jednoduchých krokoch.
Tekvicová polievka s mrkvou
Zahrejte sa jesennou tekvicovou polievkou. Tekvica obsahuje betakarotén, vďaka čomu je výraznej oranžovej farby. Obsahuje tiež antioxidanty, ktoré chránia telo pred voľnými radikálmi. Aj preto je skvelou voľbou pri jesennom chladnom počasí. Pripravili sme pre Vás rýchly a hlavne jednoduchý recept na tekvicovú polievku.