Zmes s ľadovým šalátom
Kombinácia týchto surovín spraví z klasického šalátového dezertu úplne iný zážitok. Použitie ľadového šalátu a zdravé jedlo môže tiež chutiť neodolateľne. V letných dňoch je to naozaj ako odmena.
Kombinácia týchto surovín spraví z klasického šalátového dezertu úplne iný zážitok. Použitie ľadového šalátu a zdravé jedlo môže tiež chutiť neodolateľne. V letných dňoch je to naozaj ako odmena.
Pochúťka, ktorá nezaberie veľa času a je nezvyčajne chutná. Spravte si aj vy doma tekvicové vafle. Odporúčame k nim pridať aj čerstvé ovocie, ktorého je v týchto mesiacoch dostatok.
Leto sa blíži a mnoho teplých jedál nám vždy nepadne vhod. Čo tak skúsiť osviežujúcu uhorkovú polievku? Môžete ju dokonca spraviť aj bez varenia.
Jahodové tiramisu je skvelou alternatívou klasického tiramisu s kávou. Tu je recept, ako si ho môžete pripraviť:
Na Veľkú noc sa receptami nešetrí, však? Či už príprava pôstnych zeleninových jedál, alebo sýtych sviatočných jedál je určite v plnom prúde aj u vás doma. Keďže na jar všetko hraje farbami, najviac na stôl zapasuje tradičný cviklový šalát s cesnakom a chrenom.
Paradajky s cícerom sú výborná kombinácia. S prímesou korenia a byliniek je to jednoduché jedlo, ktoré si obľúbite.
Muffiny sú obľúbeným dezertom a asi málokto vie odolať, ak zacíti ich čerstvú vôňu. Okrem toho, že tak voňajú a dobre chutia, majú aj charakteristický tvar, ktorý zas neunikne detskému zraku.
Klasická polievka zo zemiakov s tým správnym duchutením je vždy príjemná voľba. A navyše výborne chutí nielen teplá, ale aj studená. Každému podľa gusta.
Varenie v mlieku je celkom neobvyklé, takéto pochúťky ste mohli ochutnať napríklad vo Švédsku. V tomto recepte sa varená mrkva v mlieku bude servírovať napokon ako chutný zeleninový koláčik. Dobrú chuť!
Chute a farby tekvíc sú nenahraditeľné. Od polievok cez prívarky po zapekané prílohy. Tentokrát sme si vybrali tekvicu podusiť.